Niedziela 3.10.2021. godz. 19:00, wywiad ze Swamim – nie będzie sesji pytań o 17:30

Wywiad ze Swamim o godz. 19:00 w ramach Late Morning Program with Namarasa: „Co to znaczy być pisarzem gaudijawisznuickim?”. Klikamy na www.latemorning.show lub szukamy strony na facebooku. Zapraszamy!  Następna sesja pytań na Zoom dopiero za tydzień.

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby, broda i tekst „ATMORI MORNING PROPER The Late Morning Program TH with Namarasa Podcast "AITH "What It Means to Be NAMARASA PODERSTI a Gaudiya Author" An Interview With H.H. Swami B.V. Tripurari October 3rd Sunday YouTube f LIVE 1 PM EDT 10 AM PDT 6 PM BST 10:30 PM IST www.latemorning.show”